Citizen CBM1000 thermische printer

- High-speed (30 lijnen/second)
- Interne voeding
- Autocutter
- Ladesturing (RJ-connector)
- RS232 of parallele aansluiting met de computer
- Papierbreedte van 80mm

Deze printer is het vervolg op de CBM1000. Met een snelheid van 50mm/sec is hij één van de snellere printers op de markt. Tevens is het mogelijk in twee kleuren te printen. U dient dan wel gebruik te maken van speciaal thermisch papier. Natuurlijk is ook hier de voeding ingebouwd en komt de bon aan de voorkant naar buiten.

 

Meer info

vorige pagina

 

Euro kassalade 8/8

Met 8 muntvakken en 8 papiervakken is deze robuuste eurolade helemaal klaar voor het euro-tijdperk. U kunt kiezen uit twee kleuren: zwart en wit. Het opensturen van deze geldlade werkt doormiddel van een impuls vanuit een kassabonprinter of display. Ook is het mogelijk om met de seriële versie via de com-poort een signaal te geven. Natuurlijk zit er een sleutel op en zijn er optioneel losse binnenbakken en metalen afdekkleppen te verkrijgen.


Meer info

vorige pagina

 

Klantendisplay Citizen 2202-PD

- 2 x 20 karakters
- RS232 aansluiting
- Inclusief voeding

Met deze klanten display kunt u 2 regels van 20 karakters laten zien doormiddel van een VFD-display. De interface is RS-232 en is voorzien van een “past-through” poort voor het eventueel aansluiten van een printer. De voeding wordt standaard meegeleverd evenals twee verschillende maten standaards. De C-2202-PD is zowel te verkrijgen in de kleuren wit en donker grijs. Dit is de ideale kassadisplay voor uw POS oplossing.


Meer info

vorige pagina

 

Programmeerbaar toetsenbord Tipro
128 x 4 programmeerbare toetsen
(8 rijen x 16 kolommen)

+ 2 interne connectoren voor aansluiting van andere modules
+ 1 interne connector voor master-module
+ 128 transparante toetsen
+ Led klevertjes

12 x 4 programmeerbare toetsen
(3 rijen x 4 kolommen)

+ numeriek keypad (17 numerieke toetsen).
Voorgeprogrammeerd numerisch gedeelte met 12 (x 4 niveau's) bijkomende programmeerbare toetsen. De numerisch toetsen kunnen enkel op niveau 3 en 4 worden geprogrammeerd.

+ 2 interne connectoren voor aansluiting van andere modules
+ 12 transparante toetsen
+ Toetsen numeriek gedeelte


Meer info

vorige pagina


Handlazerscanner PSC1000

De QuickScan 1000 is een slanke ergonomische handheld lazerscanner. De automatische “LaserSence” software start de scanner met een rode “laserstip”. Deze stip wijzigt in een “laserstreep” zodra de scanner dichter tegen het te scannen oppervlakte wordt gehouden. U bepaalt zelf hoe breed u de streep maakt door de ruimte tussen de scanner en de barcode te variëren. Op deze manier kunt u probleemloos één barcode lezen van een A4 met diverse barcodes. Communicatie kan gebeuren via keyboard, RS-232 of USB.


Meer info

vorige pagina

 

Kassaterminal Flytech POS-430
Eén van de meest interessante ALL-IN-ONE kassasysteem wat actueel op de markt te verkrijgen is, de POS-430 van Flytech. Standaard voorzien van een 1GHZ processor, 256MB intern geheugen, 20 Gygabyte vaste schijf en een ELO touchscreen.

Meer info

vorige pagina