Waarom Probak ?
Net als u zijn we enkel met het beste tevreden. Daarom brengen we ons bakkerijpakket in een native 32-bit Windows-versie, dBase-compatibel en van kop tot teen getest.
XerXes Software richt zijn blik op de toekomst en bengt met Probak die toekomst naar u toe. Een windows-pakket zonder produktiviteits- of zekerheidsverlies.
Door te werken met Probak – dé professionele software voor de brood- en banketbakkerij – wordt uw administratie sterk vereenvoudigd, krijgt u meer tijd vrij en krijgt u bovendien een stroom aan nuttige en heldere informatie.
Bak- en deeglijsten worden in een handomdraai klaargemaakt op basis van de bestellingen, de goederen worden op basis van een overzichtelijke verdeellijst klaargezet en de leveringsbonnen afgedrukt. Zomaar... met één druk op de knop!
Spendeer niet langer tijd bij het wekelijks of maandelijks opmaken van de facturen! Probak maakt uw facturen snel en foutloos.
Met Probak kan u een betere service naar uw klanten garanderen (bvb. prijsafspraken maken per klant) met een minimum aan werk.
Professionele Software
Probak is een kant-en-klaar softwarepakket dat werkt onder de besturingssystemen Windows 2000/XP©.
Met behulp van overzichtelijke vensters en sneltoetsen worden tal van complexe taken kinderspel. Klantenbeheer, artikelbeheer, bestellingen, baklijsten, verdeellijsten, leveringsbonnen, facturatie... Alles verloopt snel en efficiënt.
Aanpasbaar op maat

Probak is volledig aanpasbaar aan uw noden. Er zijn tal van optionele modules welke u toelaten Probak specifiek op Uw zaak af te stemmen. Stockbeheer, recepturen, statistieken, retours, leverancier- en aankoopbeheer, verkoopprijsberekening, winkelbeheer... allemaal mogelijkheden welke u kan benutten.

Een betere service naar uw klanten
Met Probak kan u een betere service naar Uw klanten garanderen met een minimum aan werk. U en uw personeel krijgen een degelijke opleiding om de knepen van het programma onder de knie te krijgen. Bovendien werd Probak grondig bestudeerd zodat het zéér gemakkelijk te gebruiken is!
Meer winst
Met Probak worden uw kostprijzen per product onmiddellijk berekend.
De kostprijzen kan u gebruiken als leidraad voor het berekenen van verantwoorde verkoopprijzen.
Gedaan met de verkoop van verlieslatende producten!
Er wordt met alles rekening gehouden: loonkosten, aankopen, productiekosten, verkoopkosten, beheerskosten, winstmarges en btw.